Konj Maxi Lion je utrpel grozno mučenje pri svojem prejšnjem “lastniku”. Slovenska javnost vsakodnevno spremlja Maxijevo stanje, za katerega več kot vrhunsko skrbijo v Društvu za zaščito konj. Deček Lovro je včeraj zagledal Maxija v novicah, že danes pa se je Maxi razveselil obiska enega najmlajših donatorjev društva.

Lovro Maxiju doniral del svoje žepnine

Deček Lovro je skupaj s svojo mamo obiskal Maxija v Društvu za zaščito konj. Ni prišel praznik rok, saj je s seboj prinesel donacijo za konja iz svoje žepnine.

Delimo zapis njegove mame: “Pozdravljeni. Hvala, da ste naju danes z Lovrom sprejeli. Živali na splošno, še posebej pa konji, mu veliko pomenijo. Da se otrok odloči in izprazni pol svoje denarnice za konja, ki ga vidi na tv, mi ogromno pomeni. Ker človek, ki ima rad zivali, je pravi Človek in ponosna sem na njega, da želi tako pomagat. Ker ga je lahko pa še pobožal in pocrkljal, mu bo za vedno ostal v spominu. Upamo, da si opomore. Vse dobro vam želim še naprej pri vašem delu, ki ga opravljate. Hvala. Nika”

May be an image of standing, horse and outdoors

Tudi vi lahko pomagate Maxiju in ostalim živalim v društvu

V društvu skrbijo za velike in male živali. Niso financirani iz strani države ampak so žal odvisni od prostovoljnih prispevkov posameznikov. Pomagate jim lahko na več načinov, med drugim tudi z donacijo (podatki so navedeni nižje v tekstu) ali pa jim namenite del dohodnine.

TRR : SI56 1010 0005 0589 375, koda namena CHAR, namen Maxi

paypal:admin@dzk.si

sms 1919 konji5, pri operaterju A1 pa tudi konji10

Vas zanima več o delu društva? Vabljeni k branju intervjuja z ustanoviteljico društva Natalijo Nedeljko

0 število delitev
Previous Post

UBOGI MUC JE BIL VIŠEK, DOKLER GA NISO REŠILI V DZLMZ VOJNIK

Next Post

MAXI LION

Dodaj odgovor