Naša spletna stran ima tudi svojo uradno Facebook skupino! Pridružite se skupini Psi, mačke in ostale male živali še danes!

V skupini lahko vprašate za nasvete, delite zgodbe in fotografije svojih ljubljenčkov, delite objave izgubljenih in najdenih ljubljenčkov ter veliko več! Pridružite se s klikom na fotografijo

Petster je moderna slovenska spletna stran, namenjena vsem ponosnim lastnikom malih živali živali, ki želijo med prvimi izvedeti novosti v živalskem svetu.

Spremljate nas lahko tudi bodoči lastniki in ljubitelji, kjer boste v našem virtualnem živalskem vrtu izvedeli najnovejše novice glede nege, prehrane in vedenja psov, mačk in ostalih malih živali. Na naši strani ni zaklenjenih in plačljivih člankov, saj si želimo, da so naše vsebine dostopne vsem.

Vsi naši članki in sicer več kot 200 njih so popolnoma brezplačni. Podprite naše delo z všečkom naše FB strani Živalski vrt.

Naši članki in nasveti niso namenjeni samozdravljenju živali doma. Če ima vaša žival kakršnekoli zdravstvene težave, obiščite veterinarja.Če imate kakšno vprašanje ali želite oglaševati na naši strani, nam pišite na info@zivalskivrt.si ali na Facebook Petster.