Deček se je ustavil, da objame brezdomne pse, ko je mislil, da ga nihče ne opazuje Nekega dne leta 2021 se je Ibrahim odpravljal v šolo v mestu Grozny, v Čečeniji, ko je opazil par brezdomnih psov, ki so se greli na jutranjem soncu. Lahko bi preprosto nadaljeval svojo pot, ne da bi opazil pse.

Namesto tega se je ustavil, da bi jim ponudil nežen objem – kar je storil popolnoma prostovoljno, saj je verjel, da ga nihče ne opazuje.

Vendar pa je nekdo iz bližnjega stavbe očitno opazil Ibrahima skozi okno in posnel video dečkovega naključnega dejanja ljubezni in prijaznosti: Video zgoraj je kmalu postal viralen, pri čemer so Ibrahimova dejanja prejela pohvale tako od neznancev kot prijateljev.

“Videla sem video. To je Ibrahim,” je za The Dodo povedala Katerina, prijateljica Ibrahima družine, dodaja, da je prizor dober odraz njegove nesebične narave. “Hodi v šolo z mojo hčerko in ji pomaga nositi njen nahrbtnik. Je zelo prijazen fant.”

Psi, ki jih je objel tisti dan – in vsi drugi, ki jih je objel neopaženo – bi se zagotovo strinjali.

To je zagotovo dokaz, da vsi otroci obožujejo živali. Odrasli pa so tisti, ki jim pogosto vsiljujejo nasprotno prepričanje.

Ljubki posnetek si lahko ogledate s klikom na povezavo:

https://www.facebook.com/watch/?v=476508470473828

Povzeto po:

  • thedodo.com
Oznake:
0 število delitev
Previous Post

CENEJŠE STERILIZACIJE IN KASTRACIJE TUDI V LETU 2024

Next Post

NASVETI ZA NEGO DOLGODLAKIH MAČK

Dodaj odgovor