Oglejte si to neverjetno transformacijo iz garjavega mačka v mačka, ki ima svoje ime in za vedno dom. Ko je maček Valentino bil najden na ulici, je bil v zelo slabem stanju s kožo prekrito z zajedavci, zelo suh in slaboten. Oči so bile tako zelo vnete, da jih je komal malo odprl. Ker je Valentino izgledal neprijetno, ga nihče ni hotel vzeti k sebi, kljub temu pa je čakal človeški stik.

Nekega dne pa je Elaine slišala jok iz Valentinove kletke in mu pristopila. S svojo drobno šapo se ji je približal in rahlo mjavknil. Elaine pravi, da je njegovo drobno mjavkanje bilo kot klic na pomoč. Kljub temu da se lahko garje iz mačka prenesejo na človeka, ga je Elaine vzela v roke in stisnila k sebi, da bi ga pomirila.

Fotografija, na kateri objema garjavega mačka je zelo hitro postala viralna. Elaine je na pomoč poklicala svojega prijatelja, ki dela v zavetišču. Ta dan je Valentino odkril človeški dotik in ljubezen. Dobil je tudi svoje ime – Valentino, ker je imel veliko srce. Na veterinarski kliniki so ga vsi imeli radi in zanj dobro skrbeli. Valentino je vsak dan kazal vse večji in večji napredek, imel je voljo do življenja. Dobil je tudi svoj zavedno dom.

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor