Mačke so neverjetna bitja in zagotovo imajo šesti čut, s katerim raspoznavajo dobre in slabe ljudi. Tako je bilo tudi v tej zgodbi, kjer je oranžna brezdomna mačka sledila Charli, rešiteljici mnogih živali.

Charli od vedno pomaga živalim

Charli Sotiriou je lastnica zavetišča Arc Animal Sanctuary za pse in mačke, ki se je pred 3 leti preselila iz Londona v Grčijo. Zaradi novih predpisov za pse je bila primorana preseliti se drugam, kjer bi lahko njeni pasji rešenčki uživali več svobode in manj omejitev.

Na poti domov je opazila mačko

Medtem ko se je vračala domov, je Charli na cesti opazila oranžno brezdomno mačko. Charli pogosto pomaga mačjim brezdomcem a z oranžno mačko je bila situacija drugačna. Oranžka ji je sledila, kot da ji mora nekaj povedati. Tako je mačko vzela s seboj domov in jo poimenovala Annie.

Brezdomka Annie je posvojila brezdomne mladičke

Annie je v zavetišču postala prava mačja mama. Začela je prinašati brezdomne mačje mladičke k Charli, da jih je nahranila s pomočjo flaške. Sama pa jim ponujala vse, kot prava mačja mama, razen mleka.

Kar je Annie storila je naravnost fantastično. Pomagala je Charli, ko je imela najbolj polne roke dela in še vedno ji pomaga.

Vir:

  • thedodo.com
Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor