Poppy je posvojenka iz Zavetišča Horjul, ki je ušla svoji skrbnici na daljšem sprehodu. V nadaljevanju prenašamo status Zavetišča Horjul in informacije, kje je psička ušla.

POZOR, IŠČEMO NAŠO POPPY!

Update: Poppy si je snela oprsnico in je brez vsega. Če jo kdo vidi, naj nas lepo prosimo pokliče na 051 304 435 kadar koli.Ljubljana/Rožnik. Včeraj je bila posvojena, danes je ušla na Rožniku pred cca pol ure.

May be an image of dog

Poppy je bila po 241-ih dneh pri nas posvojena 11.7.2022. Dan kasneje je na Rožniku ušla. Od 12.7. do zdaj razen tega, da imamo njeno oprsnico in ostanek povodca ni niti ene resne informacije, kje bi se nahajala. Na Rožniku je (smo skoraj 100%) ni več.

Pripravljeni smo narediti vse, da jo najdemo. Za kakršno koli “učinkovito” informacijo plačamo 1000 eur. Če jo opazite, je ne kličite in ne lovite, Poppy je plašna – samo pokličite nas na 051 304 435 kadar koli podnevi ali ponoči. Je črna, srednje velika, suha, lovski mix. V živo precej bolj kot na fotkah spominja na ptičarja, je pa nižja. Obstaja verjetnost, da ima še vedno rdečo ovratnico na sebi, lahko pa je tudi brez.

Najlepša hvala za kakršno koli pomoč in delitve.

Če jo kjer koli vidite, prosimo pokličite na 051 304 435. Ne je lovit, ne je klicat, samo sporočite lokacijo. Hvala iz ❤

Vse najnovejše informacije glede Poppy lahko spremljate na fb strani Zavetišče Horjul

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

JE TUDI TVOJA MAČKA DEHIDRIRANA?

Next Post

MUCEK LENI VAS NUJNO POTREBUJE!

Dodaj odgovor