Iz Društva za zaščito živali Vojnik poročajo o ganljivi prošnji lastnice mucka Lenija. Namreč mucek Leni ima diagnozo FIP, ki je do sedaj bila neozdravljiva. Nedavno so razvili novo zdravilo, ki bi pomagalo Leniju in podobnim mačkam a je žal ena težava – cena.

Objava DZLMZ Vojnik

‼️VSA DRUŠTVA ZA POMOČ ŽIVALIM IN VSI NJIHOVI PODPORNIKI, STOPIMO ENKRAT SKUPAJ, REŠIMO ŽIVLJENJE MUCU LENIJU Z DIAGNOZO FIP‼️

Prejeli smo pretresljivo prošnjo za pomoč mucu Leniju z diagnozo Fip. Na vpogled smo dobili tudi njegovo veterinarsko kartoteko veterine MH v Ljubljani, z njimi smo se tudi osebno pogovorili. PROSIMO, da se v tej ganljivi zgodbi povežemo resnično vsi, ki nam življenje tudi ene same pomoči potrebne živali veliko pomeni. Pozabimo na vse morebitne zamere in rivalstva, ki so nas v preteklosti oddaljila in DRUŠTVA TER VSI PODPORNIKI, STOPIMO SKUPAJ.

May be an image of cat and indoor

Tudi našemu društvu so metali polena pod noge na različne načine, pa smo na to pozabili in postali močnejši. Članice našega društva bomo spraskale za nakup treh začetnih steklničk za Lenija, kar znese 210 € in zadostuje za 9 dni. Strošek celotnega zdravljenja bo okoli 2.500 €. Sami zmogli ne bomo nikakor.

Prosimo za finančne donacije za zdravljenje mucka Lenija, da mu ne bo treba umreti v cvetu mladosti.

Nakažete lahko na TRR SI56 0400 1004 8662 076, sklic 99, namen obvezno, za muca Lenija. Poznate nas že, veste, da je naše delo transparentno. Vedno prikažemo vse veterinarske račune. Tudi tokrat bomo tedensko poročali o vseh prilivih in plačilih zdravila. Rešimo življenje, enemu mucu njem edino, in ozavestimo, da delamo to, kar je v življenju vredno…rešujemo življenja. HVALA VSEM 💖

May be an image of cat

Kako lahko pomagate Leniju?

–> Nakažete lahko na TRR SI56 0400 1004 8662 076, sklic 99, namen obvezno, za muca Lenija

–> Če imate težave s spletno banko, lahko svoj prispevek pošljete na naslov društva

DZLMZ Vojnik

Petelinškova 9

3212 Vojnik

Hvala vsem za prispevke, tudi če donirate 1 evro, bo tudi ta vsekakor pomagal.

No photo description available.
No photo description available.

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

POMAGAJTE NAJTI PLAŠNO PSIČKO POPPY!

Next Post

POLICIJA NA KITAJSKEM PRESTREGLA KAMION S 386 PSI

Dodaj odgovor