V DZLMZ Vojnik se je pred kratkim začela dobrodelna licitacija, katere izkupiček bo namenjen za oksrbo zavrženih živali. Licitacija je idealna priložnost, da svojim najdražjim kupite lepa in uporabna darila a hkrati pomagate ubogim živalim.

IZKUPIČEK GRE ZA ZAVRŽENE ŽIVALI

Licitacije potekajo prek facebook profila. Preverite jih lahko s klikom na link https://www.facebook.com/media/set?vanity=100786714994171&set=a.429448408794665 .

PRAVILA LICITACIJE

Licitacije se začnejo 26. 11. in trajajo do 8. 12.21 do 19h

PRAVILA:
-kliknete na predmet, ki vas zanima in v komentar zapišete ponudbo, ki je lahko enaka začetni ceni ali višja.
-znesek dvigujete za najmanj 1 eur od začetne cene, ali od predhodnega ponudnika.
– tisti, ki ponudi najvišji znesek do zaključka licitacije,se naj nam v 72h oglasi v zasebna sporočila,kjer se dogovorimo o primopredaji in znesku plačila. Zneski s poštnino se nakazujejo na račun društva

Dzlmz Vojnik, Petelinškova ulica 9
3212 Vojnik

SI56 0400 1004 8662076 (pri NKBM)

Okvirna cena manjšega sledljivega paketa je 2, 55 eur
Okvirna cena večjega sledljivega paketa je 4,55 eur

Uporabite plačilo brez reference in kodo plačila CHAR . V namen napišite DECEMBRSKE LICiTACIJE.
Potrdilo o plačilu nam morate posredovati v roku 8 dni po zaključku licitacij, drugače se šteje kot da ste neuspešno licitirali in se licitiran predmet ponudi osebi, ki je licitirala pred vami.

Ves izkupiček gre za zavržene živali.

Hvala vsem donatorjem in licitatorjem, ker nam pomagate pomagati!!!

FB ADVENTNI KOLEDAR

Poleg licitacije so pridne prostovoljke v društvu pripravile tudi fb adventni koledar. Pri društvu so zapisali naslednje:

pred nami je čas adventa. Čas veselja, obdarovanja in bogato obloženih miz. Žal za zavržene, nikogaršnje in prostoživeče muce ter pomoči potrebne pse to ni najbolj prijazen čas. Odločili smo se vsak dan v adventu posvetiti muci, ki je potrebovala našo pomoč in smo ji omogočili lepše mačje življenje. Veseli in hvaležni bomo, če vam bo katera mačja zgodba segla v srce in jo boste obdarili z dobrodelnim sms DZLMZVOJNIK5 na 1919 ( uporabniki Telekoma in Telemacha). Pričenjamo torej 28.11. 2021. Hvala, ker nam pomagate pomagati.

May be an image of 1 person and text
Oznake:
0 število delitev
Previous Post

POGUMNI GASILCI REŠILI BABICO IN PSA

Next Post

KO MAČKA NE PIJE DOVOLJ …

Dodaj odgovor