V Zavodu za zaščito in dobrobit živali Muri so prejeli klic, da se v eni znanih gostiln nahaja muc v slabem stanju, ki bi ga ustrelili, če ga nihče ne odstrani.

Če ga nihče ne odstrani, bo ustreljen

Grozljiv zapis Zavoda Muri prenašamo v celoti:

Včeraj smo prejeli klic, da se v eni izmed gostiln, ki je sicer znana po kulinaričnih dosežkih, nahaja muc v zelo slabem stanju. 😔 Če ga do danes nekdo ne odstrani, ga bom ustrelil so bile besede enega izmed kuharjev. 🤐 Eno zavetišče je polno, drugo pa bi muca glede na naše izkušnje, še danes evtanaziralo.

Zavod Muri

Mi smo ga namestili, kaj pa nam drugega preostane? Ne nimamo prostora, tudi rok za pomoč zmanjkuje. Izčrpani smo.Vendar muc si zasluži kaj več kot grde besede in brcanje…

Najverjetneje seniorček, umazan, brez vseh zobkov, občasno mu postaja slabo, težje diha, smrček je zamašen, trebuh zelo okrogel in napet, en ušesek mu manjka. 😔 Njegovo življenje je ena sama borba za preživetje, vendar zdaj ni več sam. Pomagali se mu bomo boriti! ❤️

Maček potrebuje pomoč pri oskrbi

Jutri ga peljemo na veterino, stroški oskrbe strmo naraščajo in praznijo naš račun.😔Če nam lahko pomagate pri kritju stroškov zanj, vas lepo prosimo za pomoč.

Ni bil ustreljen, bil je odpeljan, ker si to zasluži, ker smo ljudje, ne pošasti.

TRR : SI56 6100 0002 1886 942, namen “nikogaršnji”

PayPal : zavod.muri@gmail.com

SMS s ključno besedo “MURI5” na 1919, prispevate 5 eu.

Portal Petster vam v sodelovanju z novo slovensko spletno trgovino za štirinožce vam prinaša posebni 30% popust na vso ponudbo na www.petexpress. si … pred zaključkom nakupa vnesite kodo petster30 in uživajte v cenejšem nakupu.

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

ZAKAJ PSI JEDO IZTREBKE?

Next Post

HUDO BOLAN PES VRNJEN K MUČITELJICI, KI GA JE TRPINČILA

Dodaj odgovor