Hrvaško društvo za zaščito živali Le Pas je včeraj objavilo grozljiv zapis o ubogem psu Aronu. Našli so ga pri nasipu v Zagrebu.

Aron je leta in leta prenašal mučenje

Ubogega psa Arona je rešila prostovoljka iz društva in ga odpeljala k veterinarju. Aron je bil poln bolh, z vneto kožo in vnetimi očmi ter ogromnim tumorjem. Zaradi prekomerne teže in bolečin se težko giblje. Kar pa je najhuje, pes je čipiran in ima lastnico. Veterinar je lahko samo potrdil domnevo, da v takšno stanje ni prišel čez noč ampak to trajan že dalj časa.

Arona so vrnili k mučiteljici

Aron je leta in leta trpel neznosne bolečine. A njegovo zdravstveno stanje žal ni največji šok. Prostovoljka Tihana je poklicala Aronovo lastnico in jo obvestila, da se pes nahaja na veterini. Prosila jo je, naj ji prepusti skrb za Arona. Namesto pritrdilnega odgovora je Tihana prejela zelo težke grožnje in kletvice. Mimogrede je Tihana prejela informacijo, da se Aron prehranjuje z nizkocenovno nekvalitetno hrano in zato ima tudi drisko.

Da bo situacija še hujša, je Tihana med odhodom na policijo, kamor bi prijavila mučenje psa prejela klic, da je ukradla psa. Po dolgih zapletih je bila Tihana prisiljena vrniti psa nazaj k mučiteljici. Arona so tretirali kot stvar in ne živo bitje.

Aron je vrnjen nazaj na dež in hladni beton, v bolečinah, kjer bo prehranjevan s slabo hrano. Prostovoljka Tihana bo tožila tako lastnico kot policijo. Samo upamo lahko, da do tedaj ne bo prepozno za Arona …

V sodelovanju z novo slovensko spletno trgovino za štirinožce vam prinašamo posebni 30% popust na vso ponudbo na www.petexpress. si … pred zaključkom nakupa vnesite kodo petster30 in uživajte v cenejšem nakupu.

0 število delitev
Previous Post

MAČEK, KI BI MORAL BITI USTRELJEN

Next Post

ALI PRAZNUJETE PASJI ROJSTNI DAN?

Dodaj odgovor