Kako pokazati vašemu psu, da ga imate neizmerno radi? Poleg priboljškov in sprehodov mu lahko pripravite rojstnodnevno zabavo. Lastniki nekaterih psov praznujejo njihove rojstne dneve, drugi pa dan, ko so jih posvojili. Praznujete lahko s svojo družino ali pa povabite tudi ostale pasje lastnike.

Darila

Vaš pasji razvajenec ima veliko igrač in priboljškov. Zato ta dan raje podarite donacijo, hrano, opremo društvom ali posameznikom, ki nesebično skrbijo za brezdomne živali.

Če pa se že odločite, da boste psu nekaj podarili, naj bodo to njegovi najljubši priboljški ali pa kakšne trajnostne igrače, ki ga bodo spremljale dalj časa.

Izvirna darila in pripomočke za popolno praznovanje najdete v spletni trgovini petexpress.si

Za naše bralce imamo pripravljen posebni 30% popust na celotno ponudbo v trgovini. Ob zaključku nakupa vnesite kodo petster30

Popolne rojstnodnevne fotografij

Večina pasjih lastnikov rojstne dneve preprosto obožuje, saj lahko naredi prelepe rojstnodnevne fotografije svojih psov. Lahko pripravite ozadje za fotografiranje z napisom Vse najboljše ali pa Happy Birthday. Na trgu obstaja tudi veliko pasjih dodatkov, kot so različni naglavni okraski, krone, metuljčki, rojstnodnevne kapice. Da bi dobili čim bolj popolno fotografijo, pred psom držite priboljšek.

Več o fotografiranju si preberite v članku Kako fotografirati psa

Pasja tortica

Psu lahko pripravite pravo pasjo torto ali priboljške. Najbolj enostavna torta je sestavljena iz najljubše pasje mokre hrane, ki jo oblikujete in servirate na krožniku ter okrasite z raznimi priboljški.

Torto lahko tudi kupite. Malo pobrskajte po internetu in hitro boste našli kakšno pasjo pekarno.

Povzeto po:

0 število delitev
Previous Post

HUDO BOLAN PES VRNJEN K MUČITELJICI, KI GA JE TRPINČILA

Next Post

KAKO MENTALNO ZAPOSLITI PSA?

Dodaj odgovor