Je vašemu psu dolgčas? Rad uničuje stvari? Se vam zdi, da sam sprehod ni dovolj, da bi psa utrudili? Potem mu verjetno manjka mentalne zaposlitve. Kako psa mentalno zaposliti, si preberite v nadaljevanju.

Pes naj dela za hrano

Kako hranite psa? Verjetno hrano nasujete v posodico in pes lahko je “brezplačno”. Namesto dolgočasnega hranjenja iz posodice naredite proces hranjenja bolj zanimiv.

Pes naj za hrano dela. Na trgu obstaja veliko raznih žogic in posodic za počasno hranjenje. Žogice delujejo tako, da vanje nasujete suho hrano, pes pa se mora potruditi, da dobi hrano ven. Obstajajo tudi igrače, v katere lahko vstavite mokro hrano, priboljške ali arašidovo maslo.

Igračke za mentalno zaposlitev

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj zanimivih interaktivnih igrač, ki jih ponujajo v novi slovenski spletni trgovini Petexpress.

Za naše bralce so pri petexpress.si pripravili tudi posebni popust petster30 ,ki vam ob nakupu prinese 30% popust na vso ponudbo igrač in opreme za pse in mačke.

Na pladenj lahko namažete arašidovo maslo ali mokro hrano ter zamrznete in s tem psu omogočite dolgotrajno zaposlitev. 

Wobble Ball je interaktivna pasja igračka, ki preganja pasji dolgčas in zaposli pasje možgane. Igrača se giba v nepredvidljivih smereh ter tako zabava psa, ki za nagrado prejme priboljšek iz žogice. Žogica psa stimulira tako fizično kot mentalno.

Pasja podloga za vohanje je odlična igrača za mentalno zaposlitev psa. Primerna je tudi za pse, ki prehitro jedo svojo hrano. Na podlogo preprosto stresete nekaj priboljškov ali suhe hrane in zabava se lahko začne. 

Za naše bralce so pri petexpress.si pripravili pripravili tudi posebni popust: petster30

Popust vam ob nakupu prinese 30% popust na vso ponudbo igrač in opreme za pse in mačke.

0 število delitev

Dodaj odgovor