Na nov dom v španskem zavetišču čakajo čudoviti galgi. Oglejte si fotografije in opise teh lepotcev in mogoče bo kateri od teh konec aprila v vašem domu. Več fotografij si lahko ogledate na FB strani Društvo za pomoč hrtom (SASIN).

Vsi galgi se nahajajo v zavetišču El Arca de Noe Albacete v Španiji. V Slovenijo lahko pridejo ob koncu meseca aprila. Dodatne informacije o posvojitvi si lahko preberete na spletni strani http://www.pomoc-hrtom.si/

May be an image of flower and outdoors
Ime: Popeye
Leto skotitve: 2020
Spol: samček

Popeye je bil najden na cesti, imel je prometno nesrečo in posledično zlom noge. Zlom so v Španiji sanirali vrhunski ortopedi in fant ne bo imel nobenih posledic.

Živi v začasnem domu, v okviru zavetišča, kjer je še kar nekaj ostalih psov in muck. Živi z majhno punčko, vajen je družinskega življenja, voženj z avtom, zato bo začetek novega življenja zanj lažji.

Popye obožuje ženske in otroke, moških pa se boji
May be an image of dog
Ime: Valen
Datum skotitve: februar 2019
Spol: samček

Valen je eden izmed tistih galgov, ki vam bo že v prvih minutah srečanja prikradel nasmeh na obraz. Če ga posvojite, boste dobili družinskega zabavljača in klovna, s katerim vam ne bo dolgčas. Valen je vajen vsega, se hitro uči in je nekoflikten do vseh živali. Zaradi enostavnega in odprtega karakterja je primeren za čisto vsakega posvojitelja, tudi začetnika.
May be an image of dog
Ime: Rata
Datum rojstva: 2019
Spol: samička

Rata je čudovita, nežna galgica manjše rasti. Njen kožušček je resast, kar je pri galgih redkost. Rata se bo hitro navadila nove družine, vajena je hoje na povodcu, nekofliktna je do vse živali, primerna tudi za družine, ki imajo muco.
No photo description available.
Ime: Jesus
Leto skotive:
Spol: samček

na dodatne informacije o njem v društvu še čakajo
May be an image of dog
Ime: Jandro
Leto skotitve: 2018
Spol: samček

Jandro je čudovit samček večje rasti, ki bo potreboval dom, kjer razumejo, da mu življenje v Španiji ni prizanašalo. Do tujcev je plašen, zato bi njegova nova družina morala razmeti, da bo le čas zacelil rane. Potrebuje bolj mirno okolje, veliko bi mu pomenila podpora drugega psa. Lahko živi s psi vseh velikosti in mucami, vajen je povodca in voženj z avtom.
May be an image of dog
Ime: Divina
Leto skotitve: 2019
Spol: samička

Divina je prava hrtji kloven, ki se ničesar ne boji. Je mlada galgica, ki je primerna za čisto vsako družino, tudi tiste, ki se prvič odločate za posvojitev. Divina je vajena vsega, nekofliktna do vseh živali, vajena hoje na povodcu in vožnje z avtom.
May be an image of dog
Ime: Boika
leto skotitve: oktober 2014
spol: samček

Boika je čudovit samček, ki je primeren tudi za družino, ki se odloča za prvega psa. Zaradi odprtega karakterja in dejstva, da je že bolj umirjen ga priporočamo tudi starejšim ljudem ali pa družinam z majhnimi otroci. Boika se odlično razume z vsemi psi v zavetišču, vajen je voženj z avtom in hoje na povodcu.
May be an image of dog
Ime: Betty
leto skotitve: februar 2019
spol: samička

Betty je nežna psička, ki se dobro razume z vsemi psi v zavetišču in bo lahko živela z mucko.
Kot večina hrtov je ob prvih stikih z ljudmi, ki jih ne pozna bolj previdna, a se bo hitro navadila novega življenja. Betty je vajena hoje na povodcu.

Fotografije psov in opisi so povzeti iz FB strani Društva za pomoč hrtom

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

APOLLO POTREBUJE VAŠO POMOČ!

Next Post

NAJBOLJ POGOSTI PASJI MITI

Dodaj odgovor