PE

Mrs Greg oz. Gospa Greg je psička najdena, kako je tava po ulicah kot brezdomec, s strani nadzornika za nadzor živali, ki jo je odpeljal v lokalno zavetišče. Gospa Greg je bila v resni slabši kondiciji, vendar zavetišče žal ni imelo virov, da bi ji nudilo potrebno oskrbo, zato so jo prenesli v organizacijo Austin Pets Alive!.

“Gospa Greg je bila v slabem stanju,” je povedal Luis Sanchez, direktor za odnose z javnostmi in komunikacije pri Austin Pets Alive!. “Testirana je bila pozitivno na parvovirus in imela hudo sarkoptične garje.”

Običajno ni dobro, ko ima pes parvo. Vendar je Gospa Greg nekako preživela. Žal trajalo dlje časa, da se je popolnoma pozdravila, in iz neznanega razloga njena dlaka ni rasla nazaj. Skrbniki so se bali, da bi to lahko preprečilo, da bi jo kdo posvojil – a na srečo jo je ena oseba videla takšno, kot v resnici je.

Gospo Greg, ki se zdaj imenuje Winnie, je posvojila ženska po imenu Olivia, ki se je zavezala, da ji bo pomagala nadaljevati njeno zdravljenje.

“Vem, da je preživela parvo in garje v zavetišču, in trajalo je nekaj časa, da je bila v redu po posvojitvi,” je Olivia povedala za The Dodo. “Stalno je zbolevala in imela težave s trebuščkom, vendar je bila borba in vesel mladič skozi vse to.” Olivia ni imela pojma, ali bo Winnie kdaj zrastla dlaka ali če bo ostala pol-brezzlata psička za vedno. Ni ji bilo mar na kakršen koli način – toda na koncu jo je Winnie šokirala, tako njo kot vse ostale, ko je zrasla najmehkejša dlaka, kar jih je svet kdaj videl.

“Ne morem verjeti, kako veliko dlake ima zdaj,” pravi Olivia. “Zdi se mi, da je vedno več!”

Winnie se je zdaj popolnoma preoblikovala iz bolne, suhe, brezdlake psičke v veselo, puhasto mladičko, in njena nova mama se zabava ob opazovanju svoje najboljše prijateljice.

PE

Povzeto po:

  • thedodo.com

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor