Pri SFC Virginia ima vsaka rešena žival, ki išče dom, nekaj posebnega za ponuditi. Nekatere so mojstri crkljanja, medtem ko druge obožujejo avanture čez cel dan. Ampak psička Arabella ima povsem drugačen hobi. Ta prikupna kosmatinka obožuje postavljanje rekordov, še posebej ko gre za število plišastih igrač, ki jih lahko nosi hkrati v gobcu.

“Vsako jutro, ko se vrne v svoj pesjak po zajtrku, si zastavi izziv in sicer koliko igrač lahko spravi v usta, in jih potem nosi okoli cel dan,” so zapisali na Facebooku SFC Virginia. “Bolj puhaste, bolje je!”

Arabella se je pridružila ekipi SFC Virginia pred nekaj meseci, potem ko jo je rešilo drugo bližnje zavetišče. Arabella je prijazna mešanka bokserja, ki je prišla k nam iz partnerskega zavetišča, podhranjena,” so zapisali na Facebooku SFC Virginia. Zelo je stresena zaradi pogledov in zvokov drugih psov v našem zavetišču, zato nujno potrebuje dom, kjer bo lahko pridobila na teži, si opomogla in si končno zagotovila najboljše življenje.

Ekipa SFC Virginia je upala, da bodo hitro našli popolno rejniško družino ali pa zavedno dom za Arabello, vendar se žal nihče ni zanimal zanjo. Ko so meseci minili brez zanimanja za posvojitev, je Arabella preživljala več časa s svojo SFC Virginia družino. Sčasoma so se njene strahovi zmanjšali in njen pravi značaj je začel izstopati.

Poleg tega, da je bila izjemno ljubeča do vseh, ki jih je srečala, je Arabella postala velika ljubiteljica plišastih igrač. Sprva je nosila okoli zavetišča le eno igračo. Toda kmalu so zaposleni v zavetišču opazili, da skuša pobrati več kot eno naenkrat.

Njihovo presenečenje ni poznalo meja, ko je Arabella uspešno spravila dve plišasti igrači v usta, vendar ta vznemirjen kuža ni tam obstal. Danes je dosegla kraljevski dosežek: tri igrače naenkrat.

Arabella še danes nosi svoje najljubše plišaste igrače okoli SFC Virginia, medtem ko čaka, da bo našla popolno družino.

Medtem, ko čaka, se ta igriva psička trudi, da bi še naprej podirala lastne rekorde s plišastimi igračami. Nedavno je obiskala radijsko postajo Thunder 104.5 WGRX, v upanju, da bo našla dom. Medtem ko je bila tam, je razkrila svoj novi rekord.

Arabella še naprej išče svoj zavedno dom, kjer se bo lahko ustalila s svojimi najljubšimi igračami. Do takrat bo s svojimi plišastimi igračami še naprej polepšala dan svojim oskrbnikom.

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor