Pasji peleti so pasja suha hrana, ki se od briketov razlikuje v temperaturi obdelave. Ker je temperatura obdelave pri peletih bistveno nižja, se tako v pasji hrani ohrani večina hranilnih snovi. Pri klasičnih briketih se kljub kakvostnim sestavinam večina hranilnih snovi zaradi visoke temperature uniči.

Lažje prebavljiva hrana

Za razliko od klasičnih briketov se peleti hitrejše in lažje prebavijo. Dober primer je posnetek, ki prikazuje topnost klasičnih briketov in peletov. Peleti se hitro razgradijo, medtem ko se briketi v želodcu napihnejo in lahko povzročijo težave pri pasji prebavi.

Peleti imajo tudi krajši rok trajanja, kar pomeni, da ne vsebujejo raznih dodatkov, ki bi jim umetno podaljševali rok trajanja tako, kot pri briketih.

Pasjo hrano Kudo lahko kupite v spletni trgovini Petexpress https://petexpress.si/collections/vendors?q=Kudo

Peleti Kudo

Hrana za pse Kudo je narejena iz mesa odlične kvalitete, zelenjave in zelišč. Vsebuje 48 % mesa ali več ter lokalno pridelano zelenjavo in zelišča. Njena sestava je preprosta, zato je odlično prebavljiva.

Zakaj izbrati Kudo hladno stiskano hrano za pse?

  • Tehnologija hladnega stiskanja zaradi obdelave pri nižjih temperaturah ohrani večino esencialnih hranil.
  • Najboljše sestavine: meso odlične kvalitete, izbrana zelenjava in zelišča.
  • Sestavine iz kontroliranega porekla, iz zaupanja vrednih kmetov iz Podonavske regije.
  • Z nizko vsebnostjo žit, brez krompirja.


Kudo si prizadeva za trajnost in čuva naravo


Hrana za hišne ljubljenčke KUDO je bila narejena z idejo o pristni kakovosti in skrbno izbranih sestavinah – predvsem pa z namenom spoštovanja narave, pri kateri si vse izposodimo.Vizija, h kateri si prizadevajo, je dolgoročna. Medtem, ko ustvarjajo za današnji čas, delajo za generacije, ki prihajajo, jim puščajo nekaj trdnega in trajnostnega. To pomeni, da se trudijo ohraniti ravnovesje znotraj naravnih virov in spoštovati proces okrevanja narave. Z izbiro sestavin na bližnji kmetiji zmanjšujejo tudi onesnaževanje in neželene emisije CO2, ki so stranski produkt prevoza.Postopek hladnega stiskanja ne ohranja samo bistvenih naravnih sestavin, temveč porabi tudi manj energije. Zato verjamejo, da je proces hladnega stiskanja tehnologija prihodnosti v industriji hrane za hišne živali.

Naravi izkazujejo spoštovanje in upoštevajo njen naravni ritem. Potrebovali so kar nekaj časa in trdega dela, da so tehnologijo hladnega stiskanja optimizirali in ustvarili unikaten proces, ki spoštuje naravo. Na desetine ducatov različnih receptov, poskusnih formul, na stotine mikro sprememb in veliko strasti je bilo potrebno, da je nastala ultra premium hrana za hišne živali – KUDO. 

Garancija kakovosti


Pri Kudo so tako prepričani v kakovost svojih izdelkov, da so prvi preizkuševalci hladno stiskane hrane Kudo njihovi lastni hišni ljubljenčki, ter hišni ljubljenčki nekaterih izbranih strank Kudo. Preizkusijo izključno končne izdelke, ki so prehransko popolni in izpolnjujejo vse Kudo standarde. Posameznih sestavin ne testirajo na živalih, prav tako se zavzemajo za prijazno ravnanje z živalmi in strogo obsojajo mučenje živali za namene testiranja. Ključno je, da hišni ljubljenčki, prejmejo ljubezen in skrb kakršno si zaslužijo, tudi v obliki kvalitetne prehrane.

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

POLEG PSIČKE REŠILI TUDI 16 MLADIČKOV!

Next Post

PES NORTH ČUVAL POŠKODOVANEGA LASTNIKA V GORAH

Dodaj odgovor