30.4. zvečer so neznanci iz skladišča društva Reks in Mila ukradli večje zaloge hrane za prostoživeče živali. Povzemamo status Mojce Furlan, ene od prostovoljk v društvu

V skupini Društvo Reks in Mila se nas povezuje nekaj malega ljudi z velikim srcem. Namesto svojega prostega casa, počitnic in podobno smo se odločili, da bomo pomagali živalim, ki potrebujejo pomoč. Nekateri poleg svojega časa in truda dajemo mesečno tudi ogromno lastnega denarja, že več let. Drugi naši srčni ustvarjajo, šivajo izdelke za prodajo, da ne čutijo prstov in hrbta … za živali, da zberemo denar za hrano in veterino. Pomagali smo ogromnemu številu živali in tudi kar nekaj ljudem, skrbnikom živali. Podpirajo nas dobri ljudje, nobene druge finančne pomoči nimamo. Delamo vsak dan najmanj 5 ur, ah, kar več, in več ljudi…. in ja, na svoje stroške bencina in popolnoma zastonj, v info za tiste, ki se jim zdi to tako nemogoče. Eni pač ne rabimo veliko materialnih dobrin, več nam pomeni empatičen svet in narava, ki nas obdaja. Doživljenjsko financiramo in nameščamo zelo bolne in stare živali.

May be an image of cat

Včeraj zvečer smo naše skladišče našli odprto in popolnoma izropano. Pustili ste revije Moj planet in Ciciban, branje vas očitno ne zanima. Naj vas bo sram v dno srca, da greste krast živalim brez doma. Ljudje brez srca in vesti. Ni dovolj, da razbijate, razbrcate in uničujete vse, kar vam pride na pot. Verjamem, da se dobro vrača, slabo pa tudi. Zato me za nas prostovoljce ne skrbi. Vi pa – niste vredni imena človek, vsaj, kar se mene tiče.

May be an image of 1 person and cat

Če kdo opazi prodajo hrane, ki je na sliki, naj me prosim obvesti. Hrane je zmanjkalo velika količina

May be an image of hedgehog and outdoors
Oznake:
0 število delitev
Previous Post

PO 13 LETIH NAŠLA IZGUBLJENO MAČKO!

Next Post

NEZNANEC ODVRGEL MAČKO Z MLADIČKI

Dodaj odgovor