Zavod Naš Kuža pomaga pri zbiranju sredstev za operacijo psa Apolla. Njegovo zgodbo povzemamo v nadaljevanju.

Border collie Apollo se je že v svojih prvih mesecih spopadal s kroničnim vnetjem oči. Ko so se očke pozdravile, so se prave težave šele začele 😢 Pri 7-ih mesecih se je Apollu povečala telesna temperatura, tej pa je sledilo glasno pokanje v kolkih. Vse skupaj je vodilo v hude bolečine, zaradi katerih se Apollo dva dni ni bil sposoben sam dvigniti iz ležečega položaja.Veterinar je mladega princa napotil k specialistu ortopedu, ki pa je hitro postavil bolečo diagnozo; displazija kolkov in poškodba dveh mišic, ki je nastala zaradi nepravilne tehnike teka. Z rentgenom so izključili zdrs diska in se hoteli prepričati ali je Apollo sploh primeren kandidat za operacijo.

May be an image of dog and indoor

Mlada študenta, Apollonova lastnika in njegova najboljša prijatelja je vse skupaj močno prizadelo. Misel na to, da bi njun kosmatinec živel v nepredstavljivih bolečinah, je bila nočna mora, ki ju ni spustila iz svojega objema 😫😭 Tako so v obupu, a skupaj, dočakali mnenje ortopeda. Apollo JE primeren kandidat za operacijo, a žal je zadnji vlak za ta poseg. Če se zanj ne odločijo, bo huda displazija povzročila degeneracijo kosti 😢Orkan čustev v katerem se je prepletalo veselje in obup – operacija namreč stane 3.000€, tej pa sledijo pregledi, slikanje in fizioterapije…

Časi v katerih smo se znašli, niso lahki. Niso prijetni. In nemoč boli. Apollova prijatelja sta napela vse sile. Poprimeta za vsako delo, ki ga najdeta, nekaj denarja sta si sposodila. Jima lahko pomagamo tudi mi?Ja, vsak € šteje.Hvala vam.

V imenu Apolla, v imenu mladega para in v našem imenu ❤

Zavod naš kuža

Linhartova cesta 70

1000 Ljubljana

Trr: SI56 0201 1026 2486 573

Namen: APOLLO ( prosimo, navedite namen, da ne spregledamo donacije zanj 🙏 )

Referenca :SI 00 ( datum nakazila ) npr. 14042021

Povzeto po:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10226307656058741&set=gm.3977437405637955

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

POGREŠANO DEKLICO ČUVALA PSIČKA ŠARLOTA

Next Post

ČUDOVITI GALGI IŠČEJO NOV DOM!

Dodaj odgovor