Olie je bil še mladiček, ko ga je iz zavetišča rešila Candice. Kljub temu, da je bil prikupen mladiček, ga ni hotel nihče posvojiti, saj je imel deformirane noge in hude težave s kožo. Ampak Candice je bila odločena, da Olieju pomaga. Je lastnica šestim psom, več kot sto pa jih je imela v začasnem lastništvu, preden so našli drugi dom.

Olie je bil v varnih rokah, potreboval je vsakodnevno kopanje zaradi težav s kožo, jemal je zdravila in Candice ga je mazala s kokosovim oljem, ki pa si ga je Olie poskušal izlizati s kože. Njegova prihodnost je bila negotova, nihče ni vedel, ali bo Olie preživel in zaživel kot normalen pes.

A zgodil se je čudež! V dveh tednih so se Oliejeve noge vrnile v normalno stanje, v štirih pa so izginile tudi težave s kožo. Olie je rasel in poStajal vse večji pes, njegova ušesa pa so rasla malce hitreje. Ker so bila prevelika, so bila raznih oblik. Prišel je čas, ko se je Olie moral posloviti s Candice in oditi v svoj za vedno dom. Sedaj Olie uživa v vsakodnevnih dogodivščinah in svežem zraku. Kljub vsemu pa svoje rešiteljice Candice ni pozabil. Kadarkoli Candice pride na obisk, jo Olie prepozna.

Ali ste tudi sami kdaj rešili kakšnemu mladičku ali odraslemu psu življenje? Vas je prepoznal potem, ko je odšel v nov dom?

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

ČESA PSI NE MARAJO?

Next Post

PASJI HEROJ MAX REŠIL DEČKA IZ VODE

Dodaj odgovor