Na TikToku se je pojavil videoposnetek, v katerem so lastniki prikazali, kako je njihov pes izgledal, ko so ga pred dvema letoma našli zapuščenega in poškodovanega, ter kako izgleda danes. Posnetek je v kratkem času postal viralna senzacija, ogledalo si ga je več kot 25,5 milijona uporabnikov.

Na začetku vidimo zanemarjenega in poškodovanega psa, ki joka od bolečin, ne vzpostavlja stika z očmi in ne želi jesti, nato pa pokažejo nov posnetek čistega in veselega psa, ki je jedel svoje priboljške. “Ali lahko verjameš, da je to isti pes?” piše v opisu videa.

‘Je prelep. Začela sem jokati, ko sem videla, kako ga boli. Hvala, ker ste ga rešili’, ‘Zdi se, da mu je zdaj lepo. Grozno je, kako nekateri ljudje ravna s živalmi’, ‘Tako sem vesela, da ste mu pomagali’, so le nekateri komentarji ljudi pod objavo.

@keepingfinn

Before/After, 2 years later… Notice the change in body language, eye contact, and confidence… Until now, this was a dog that never had peace in his life… It’s amazing what a little love (and some cookies) can do for a dog in need. Can you believe this is the same dog?! A very special thank you to @theanimalpad @losadoptables and the #teamfinn community for never giving up on Simba. And to Simba’s forever mother, Alisha, who loves him for who he is.. ❤️🙏 #fyp #foryou #animalrescue #rescue #dogsoftiktok #beforeandafter #transformation

♬ Pope Is a Rockstar – SALES
Oznake:
0 število delitev
Previous Post

NA DVORIŠČU HIŠE ZASTRUPILI 2 PSA

Next Post

MAJHNA PSIČKA, VELIKA TRANSFORMACIJA

Dodaj odgovor