Predstavljamo vam zgodbo zelo posebnega psa, ki ga ni hotel posvojiti nihče. Vsi so mislili, da je ubogi psiček bolan a temu ni tako. Psiček je bil drugačen od drugih in zato so se ga ljudje izogibali. 

A nekega dne se je par odločil, da posvoji psa. Ko so videli psička, jim je takoj bil všeč, kljub videzu bolnega psa. Ljudje so zmotno mislili, da je psiček čuden in drugačen, a par ki ga je pozneje tudi posvojil ima rad drugačnost. Njegova nova človeška mama je pred posvojitvijo brskala, da bi bila prepričana da je s psičkom vse vredu. Imel je albinizem in delno izgubo pigmentacije. Poimenovali so ga Mister Cornelius, po posvojitvi pa so ugotovili, da Mister Cornelius rad počne čudne stvari – obseden je s kopanjem in z vsem, kar je oranžne barve. Mister Cornelius ne mara drugih psov, razen svoje starejše sestre Bowie, s katero sta neločljiva. Skupaj uživata v sprehodih, igranju in druženju. Kljub temu, da Mister Cornelius izgleda, kot da je slabe volje, temu ni tako. Je zelo prikupen psiček, kljub izgledu nejevoljnega psa. Njegova lastnica pravi, da je zelo nežen in ljubeč. Danes ima Mister Cornelius tudi svoj instagram, njegovi lastniki pa prodajajo celo majice z njegovo podobo.

Ta zgodba naj vam bo v navdih, da ne sodite nikogar, niti psov ne po izgledu, saj se za manj prikupno podobo lahko skriva zelo ljubko bitje.

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor