Bogdan Kladnik je pomagal Mojci Furlan in Romi Hren z reševanjem mucka v hribih. Namesto podpore je naletel na še večje težave, ki jih je opisal v FB objavi.

Posnetek si lahko ogledate na tem linku: https://www.facebook.com/bogdy.kladnik/videos/2781381032110275

Danes sem šel reševat zapuščenega mucka v hribe. Lepa zgodba, ki sta jo sprožili Mojca Furlan in Romi Hren. Lepa tudi zato, ker sem pri tem na svoji poti spoznal še druge, srčne ljudi. Še en dokaz več, kako krasni ljudje živimo v Sloveniji, a nas politika že desetletja deli.Ko sem hitel z obuvanjem, saj me je čakala še dveurna hoja, sta me naskočila policista PP Bled. Od kje sem? Ja iz Ljubljane, a niso tablice dovolj zgovorne. Kako sem prišel sem? Halo, kako neki??? Potrepljam avto, s temle tukaj.Ko pa mi je začel težit s Hojsovimi protipravnimi in nezakonitimi odloki, sem, oprostite že vnaprej, padel ven.

Fotografija je simbolična

Mislim da sem bil prvič v življenju jezen. Vsled tega sem se tudi nedostojno izražal. Kar, pizda jim materina, sicer ne počnem.Ampak res jih imam že dovolj. Vseh njih. Zločinske vlade, njihovih podrepnikov in plačancev, vladnih bruhalcev dreka ter vseh, vpletenih v ta genocid in prevaro: zdravnikov, novinarjev, farmacevtov, ravnateljev, vojnih dobičkarjev … vseh njih.

Dve uri kasneje, ko sem bil ravno pri mucku na planini, me je že iskala policija na domu. Ni problema, zdaj vedo, kje sem doma. Ampak tudi jaz z lahkoto izvem, kje je ta komandir B. Lenček doma. In ti, ki me bodo še obiskali. Za vse policiste, ki pišejo kazni, lahko to izvemo. In tudi bomo.Tudi čas za vas prihaja.Bojte se jeze tihih ljudi

Povzeto po:

0 število delitev

Dodaj odgovor