Zgodb o nadomestnih mamah iz sveta smo že navajeni. Tokrat pa vam predstavljamo prav posebno zgodbo slovenske ovčje nadomestne mame, ki je posvojila dva jagenjčka.

Prenašamo vam status Katje Kokot, veterinarke v Veterinarski Ambulanti Katja Kokot s.p. :

Jagenjčkom je poginila mama ovčka, zato so nov topel dom našli kar v hiši. Posvojila pa jih je nemška ovčarka, ki je njuna nadomestna mama….njuno zgodbo bom objavila še večkrat, za zdaj pa lahko samo držimo pesti, da malima junakoma uspe preživeti

Še več fotografij si oglejte s klikom na link:

https://www.facebook.com/vetambulanta.si/

FB Veterinarska ambulanta Katja Kokot s.p.

Dve ovčji siroti spremlja tudi veterinarka Katja Kokot

… ki se nam je predstavila takole: sem samostojni veterinar, pomagam velikim in malim živalim. Najraje imam hišne obiske, ker lažje ocenim zadevo, če vidim žival v svojem naravnem okolju. Iščem rešitve, pa četudi neobičajne. Najraje pa delam z ljudmi, ki so pripravljeni na sodelovanje in upoštevajo dane nasvete.

FB Veterinarska ambulanta Katja Kokot s.p.

Odnosi s strankami so tako povečini na osebni ravni, veliko se pogovarjamo in delimo izkušnje. Če se z nekom bolje spoznaš, lažje in hitreje oceniš, kaj je narobe in kako hudo je narobe. Še posebej pa cenim tiste ljudi, ki tudi z rejnimi živalmi delajo humano. Na tem področju je potrebnega še veliko napredka in vsak premik v boljši svet je pravi. Pa četudi so to mali koraki. Ko mi ljudje zaupajo, se tudi lažje odločijo za kakšno spremembo.

Doma sem iz Dupleka, stranke pa me kličejo iz celotne štajerske regije. Če potrebujete moj nasvet ali veterinarsko pomoč, me lahko pokličete na: 031 343 268. Še posebej vam svetujem klic in obisk na domu v primeru cepljenja/čipiranja pasjih/mačjih mladičkov. Obisk na domu je zanje veliko bolj varen od obiska ambulante, kjer lahko pridejo v stik s kužninami ali bolnimi živalmi.

Veterinarska ambulanta Katja Kokot s.p.

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

ZAKAJ SO MAČKE NAJBOLJ AKTIVNE PONOČI?

Next Post

TUKAJ SEM, DA TE BO MANJ BOLELO …

Dodaj odgovor