Pred kratkim smo poročali o žalostni zgodbi reševalne psičke Alice, ki je poginila zaradi zastrupitve. Njenega lastnika je izguba prizadela tako, da sploh ni hodil ven iz stanovanja ter je neprestano žaloval. Njegovi prijatelji, ki ga poznajo kot najbolj veselega človeka te žalosti več niso mogli gledati in so se odločili, da mu pomagajo.

tu sam da manje boli

Kontaktirali so vzreditelja belgijskih ovčarjev, Krešimirja Čurjaka ter mu zaupali svojo idejo. Krešimirja je ta zgodba zelo razžalostila in ker je imel še eno psičko, jo je namenil Srđanu.

tu sam da manje boli

Kar dvajset prijateljev se je zbralo pred Srđanovim stanovanjem, da bi mu predali Amy. Napisali so mu tudi sporočilo in sicer: Tvoja nora ekipa me je pripeljala ne da bi zamenjala Alice ampak vsaj malo pozdravila boleče mesto v tvojem srcu.

tu sam da manje boli

Srđan je bil brez Alice popolnoma izgubljen, po desetih minutah v družbi nove psičke pa je začutil najmočnejšo ljubezen. Ko se je zjutraj zbudil in videl psičko, kako spi naslonjena na njegovem ramenu, je bil zelo hvaležen na takšnih prijateljih. Vsi prijatelji so čudež, vseh 20, kolikor jih je sodelovalo v presenečenju.

Zaenkrat se še premišljujejo glede imena, če pa bodo ime izbirali po karakterju, bo psička Loca (kar pomeni nora v španščini). Prenora je in navdušila je popolnoma vse.

Ta članek in še več kot 200 drugih so popolnoma brezplačni. Podprite naše delo z všečkom naše FB strani Živalski vrt. Tako boste vedno na tekočem z vsemi novicami iz živalskega sveta.

Povzeto po:

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

NADOMESTNA OVČJA MAMA

Next Post

MEIRA HOT – POSLANKA, KI JI JE MAR ZA ŽIVALI

Dodaj odgovor