Včeraj je neznanec družini Polanec zastrupil 3 psičke na domačem dvorišču. Nečlovek jim je ponudil meso s tabletami ter jih tako omamil. Po predolgih 24 urah se psičke končno počutijo dobro.

Prenašamo zapis lastnice treh psičk

naše borke ❤Vse tri psičke so sedaj v redu, upam da tako tudi ostane.Nimam besed… Za nami je groznih 24 ur. Ampak, ker smo bili doma, ker smo reagirali takoj in ker je naš veterinar dr. Janko Hribernik, naredil vse kar je lahko, so psičke preživele. Janko Hribernik, ne morem se ti zahvaliti dovolj za ves tvoj trud, skrb in pomoč! Glede na znake in simptome, so bile omamljene z uspavali ali pomirjevali. Nekdo jim je čez ograjo ponudil ali vrgel na dvorišče, surovo meso s tabletami.

Vir: FB Barbara Narat Polanc

Dogodek je prijavljen na policijo, ki bo reševala dalje. Bruhanje gre jutri na veterinarsko inšpekcijo. Namestili bomo kamere, da se zaščitimo za naprej.Zakaj je do tega prišlo? Komu smo tako v napoto, da je naredil nekaj tako groznega?! Srce me boli in še dolgo ne bomo mirni v lastnem domu, na dvorišču. Če kdo karkoli ve ali sumi, prosim, pišite mi na privat. Tokrat ne bomo odnehali!

Obenem, pa iskrena hvala vsem prijateljem, sosedom, znancem in vsem vam, ki vas niti ne poznam, za vse dobre misli, klice, sporočila. Prijatelja spoznaš v nesreči in vidim, da vas je toliko, da si nisem niti predstavljala! Hvala iz ❤ v imenu naše celotne družine!

Povzeto po:
– FB profil Barbara Narat Polanec

0 število delitev
Previous Post

PO SNEGU IN MRAZU DO IZGUBLJENIH PSOV

Next Post

IDEJE ZA PASJA BOŽIČNA DARILA

Dodaj odgovor