Vuitton je prikupna, igriva in zelo ljubka mucka. Tako kot vse mačke tudi sama rada izvaja mačje vragolije in kdaj pa kdaj z njimi razjezi lastnika. Med drugim je svojega lastnika obranila pred rolico toaletnega papirja in premagala nevarno blazino polno perja. Ne smemo pozabiti, da so ta dejanja za mačke le igra in stvari ne uničujejo namenoma.

Vzrok mačjega uničevanja naših predmetov je lahko tudi dolgčas in pomanjkanje človeške družbe. Postajamo vse bolj zaposleni in vse manj časa namenjamo svojim mačjim prijateljicam in to žal prinaša neprijetne posledice. Ko je Vuitton želela crkljanje in igro s svojim človekom, jo je ta grobo odrinil in raje užival v gledanju televizije.

Medtem ko je lastnik odšel v trgovino brez svoje ljubljenke in pomotoma pustil odprta vrata, je Vuitton ušla. Verjetno zaradi radovednosti, ker kljub temu da se preveč ljudi do živali obnaša neprimerno, jim te tega ne bodo zamerile, ampak jih bodo še vedno nagrajevale s svojo ljubeznijo in zvestobo. Ko se je lastnik vrnil, Vuitton ni bilo nikjer. Iskal jo je po hiši, ulici, parku, … Na koncu je obupal in odšel spat, zbudilo pa ga je praskanje po vratih. Vuitton se je vrnila in zgodba se je srečno zaključila!

Po ogledanem posnetku boste zagotovo pustili kakšno solzo. Mačje življenje je prekratko in nikoli mački ne prepovejte, da vam izkaže svojo ljubezen. Tudi če naredi kaj narobe, je navsezadnje le mačka. Novo blazino ali preprogo boste zlahka kupili, ko pa vaše mačke več ne bo, vam je nič ne bo moglo vrniti nazaj. Svoji mački (ali psu in drugim ljubljenčkom) posvečajte dovolj časa in se z njimi igrajte kadarkoli je to možno.

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

DRUŠTVO ZA LEPŠE MAČJE ŽIVLJENJE VOJNIK

Next Post

IZPADANJE DLAKE PRI PSU

Dodaj odgovor