Imaš tudi ti težavo s čiščenjem pasje in mačje dlake? Resda obožujemo svoje štirinožne ljubljenčke a čiščenje dlake je včasih zelo naporno. Zato smo pripravili nekaj super idej in trikov, s katerimi lahko očistiš pasjo in mačjo dlako iz oblačill, preproge, kavča, praskalnika in še marsikje.

Valjček za pasjo in mačjo dlako

Na trgu obstaja veliko različnih valjčkov. Nekateri obožujejo lepljive valjčke, spet drugi tiste ki, se perejo pod vodo. Mi pa smo preizkusili inovativni valjček, ki je namenjen večratni uporabi in je bolj ekološki od ostalih.

Valjček za pobiranje mačje in pasje dlake deluje na vseh površinah. Ima velik zbirnik dlake, ki se preprosto očisti z enim klikom.

Klik za več info o valjčku in nakup: https://petexpress.si/collections/aktualne-ponudbe/products/valjcek-za-pobiranje-pasjih-in-macjih-dlak

Sticky Buddy valjček

Sticky Buddy je inovativni valjček, ki je podoben klasičnim valjčkom z lepilnim trakom. Zahvaljujoč svoji lepljivi in suhi površini lahko zbere različne dlake, živalske dlake ali druge drobtine. Po čiščenju napravo preprosto sperite pod tekočo vodo in jo pustite, da se posuši. Tako bo spet kot nova in pripravljena za nadaljnjo uporabo. Valjček ima odstranljiv pokrov za lažje shranjevanje in zaščitno folijo.

Klik za več info o valjčku: https://petexpress.si/collections/novi-izdelki/products/valjcek-za-pobiranje-pasje-in-macje-dlake-sticky-buddy

Rokavica za dlako

Rokavica za česanje ljubljenčkov ni primerna le za česanje ampak tudi pobiranje dlake iz praskalnika in ostalega pohištva.

Klik za več info in nakup: https://petexpress.si/products/rokavica-za-nego-pasje-in-macje-dlake

Redno krtačenje hišnih ljubljenčkov

Da bi se izognili prekomernemu izpadanju pasje in mačje dlake, je potrebna redna nega dlake in krtačenje. Na trgu je velika izbira pasjih glavnikov in krtač in pogosto pasji lastniki niso prepričani, kako pravilno izbrati primerno krtačo ali glavnik za svojega ljubljenčka. Različna dolžina in vrsta dlake zahteva različne krtače in glavnike. 

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor